Laura Cano

Posted septiembre 1st, 2011 by Laura Cano
Comentarios desactivados en Laura Cano

Directora de projectes: Gestió, creació, desenvolupament, coordinació i difusió de projectes, en particular de caràcter social i/o alternatiu; cap de premsa i escriptora per encàrrec.

laura cano i perdiguer - cap de premsa, direcció de projectes i escriptura per encàrrec

Des de l’inici de la seva activitat professional al 1995, ha desenvolupat la seva professió en camps tant diversos de la comunicació com el interiorisme, el lleure, el consum, les noves tecnologies, l’atenció al públic i les entitats socials.

Com a cap de premsa, amb col•laboració amb el Gabinet Promopress.com, ha promocionat a mitjans de comunicació i participat en la gestió de més de 150 esdeveniments de diferents àmbits: Open Internacional Ciutat de Barcelona, Campionat Europeu de Beisbol, Fes-te a la Mar a Mataró, NBA Spain, Estrella Damm Sailing Team – Barcelona World Race, The Race, Fira Gran, Fòrum de les Cultures, Saló Internacional del Còmic de Barcelona, Saló del Manga, Cerimònia de la Llum – Lídia Pujol, Mobile World Congress, Ojo Buscador, Congrés Andrologia d’ASESA, Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona, Màgic Internacional, Centre Comercial Glòries, Centenari Reial Club Marítim de Barcelona…

En ells també ha realitzat altres tasques de comunicació (portaveu, presentadora), logística (pressupostos, proveïdors), coordinació d’equips (atenció al client, benvinguda, muntatge, càtering), i atenció (acreditacions, premsa, tractament de VIPs..).

A més de les tasques inherents al càrrec de Cap de Premsa, s’ha fet càrrec de la gestió econòmica, coordinació, organització i formació del personal col•laborador, així com de la confecció del material de promoció, informes i pressupostos. Durant 5 anys va ser la responsable administrativa de Linea Oggi, S.L. i 3 més de promopress.com.

És experta en atenció al client de qualitat, resolució de conflictes i màrqueting personal. Basa la seva feina en el treball en equip, de la que és formadora i tutora de pràctiques professionals. Ha gestionat equips de fins a 25 persones. “La creació d’espais i grups de treball generen confiança. La comunicació fàcil i sense artificis és el millor camí per a trobar l’èxit comú”.

Col•labora activament en associacions sense ànim de lucre. És Sòcia Fundadora de el moviment és vida, Secretaria de l’associació esportiva Sailability, de l’Associació Mediterrània de Vela Accessible i Vela per a Tothom; entitats en les que desenvolupa la creació i/o direcció (i co-direcció) de diversos projectes relacionats amb les poblacions més fràgils i marginals, la salut física i mental, l’activitat física i esportiva, la salut, el gènere, cooperació internacional i en l’àmbit de la diversitat funcional i les persones en situacions concretes de discapacitat: Jornades Dones del Món, Open Internacional Ciutat de Barcelona, PEAS – Programa d’ Educació a l’ Activitat amb Salut (xarxa psiquiàtrica Parc Sanitari SJD), Vela Para Todos, VelaPro – Programa de professionalització, C.E.T. Escola Vela Mataró,… Activitats que compagina amb l’assessorament i la difusió d’entitats no lucratives.

És editora de comunicació escrita: notes de premsa, articles, manuals, llibres, reportatges, informes, revistes, presentacions, dossiers… amb centenars de publicacions. És, a més, redactora d’eines metodològiques que ha desenvolupat de cares a la gestió i salut d’equips de treball, i les fórmules d’assessorament en el seu camp.

Ha treballat a més els camps de promoció on-line, comunicació 2.0 i té formació i experiència com a auxiliar tècnic de laboratori de química.

Defensora de l’esport i l’activitat física recreatius com a eina de salut, inclusió i socialització, practica la bicicleta de muntanya, la natació i el tai txí.

Comments are closed.