TU és una app per iPhone e iPad que pot ser una gran eina pels professionals del màrqueting

Posted agosto 2nd, 2011 by Laura Cano and filed in E-notícies

e-noticies.com, el primer diari de notícies autènticament 2.0

* “TU” és una app per iPhone que pot ser una gran eina pels professionals del màrqueting

E-noticies.com, el diari digital en català (http://www.e-noticies.com ), es converteix ara en el primer mitjà de comunicació autènticament 2.0 gràcies a una app desenvolupada per a iPhone. Qui tingui l’aplicació –gratuïta- podrà enviar al diari les seves pròpies notícies, comentaris o opinions en vídeo, fotos, so o text per a ser publicats.

TU - Digues la teva des de tu iPhone
TU – Digues la teva des de tu iPhone

Tot i que creat per a facilitar el periodisme ciutadà, l’editorial reconeix la seva utilitat pels professionals del màrqueting, sempre que els seus missatges s’emetin en format periodístic i tinguin un interès informatiu. Notícies breus o declaracions en vídeo; talls de veu o articles acompanyats per imatges o infografies seran benvinguts.

“Com a mitjà cerquem precisament que aquesta aplicació permeti incrementar la pluralitat de la nostra publicació. Donat que e-noticies.com va néixer com un mitjà completament digital ara volem donar aquesta passa per a facilitar la relació entre l’usuari i el mitjà. Nosaltres sempre hem procurat utilitzar al màxim les noves tecnologies i les aplicacions i en aquest cas, el iPhone encaixa a la perfecció amb la nostra estratègia”, comenta Eloi Martín, editor d’e-noticies.com.

L’aplicació, inclou la geolocalització de les notícies i, a banda de la funció d‘enviament de notícies, també permet consultar les notícies publicades a e-noticies.com; rebre alertes d’esdeveniments i informacions destacades i reenviar o guardar les notícies que es considerin interessants.

Martín opina que “amb aquesta aplicació, tots som potencialment informadors. El lector, subjecte passiu fins ara, passa a ser actor principal en aquesta societat de la informació. El nostre deure és mantindre un bon control de tot el que rebem com a millor garantia d’aquesta eina”

L’aplicació ja es pot descarregar gratuïtament des de iTunes:

http://itunes.apple.com/es/app/e-noticies/id447777074?mt=8#

MÉS INFORMACIÓ D’E-NOTICIES

Des de la seva aparició en setembre del 2000, e-noticies.com s’ha consolidat a la xarxa com un mitjà de comunicació de referència a Catalunya.

El primer confidencial on-line en català publica diàriament aquelles informacions de caràcter inèdit o precisament confidencial que desperten un elevat interès periodístic.

Pel tipus d’informació que es publica els continguts d’e-noticies.com arriben a la majoria de líders d’opinió d’aquest país, destacant 3 grans col•lectius:

– Polítics, Parlamentaris, Consellers, etc…
– Periodistes i mitjans de comunicació.
– Alts càrrecs i directius d’empreses.

Més informació a: http://www.e-noticies.com