Superposición del sitio

Les jornades Dones del Món reuniran a especialistes i professionals de la Salut Física i Mental de les Dones

emv-logo.JPGDones del Món se celebra a Barcelona el dijous 14 i divendres 15 de juliol al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Les jornades se centraran en el contrast i l’estudi d’eines i metodologies d’investigació, i coneixements i avanços en Salut Física i Mental de les Dones

La sala Almazen acollirà el dimecres 13 de juliol un espectacle solidari previ ideat i dirigit per Merche Ochoa. L’espectacle és multidisciplinari i totes les integrants són dones.

Barcelona acollirà els dies 14 i 15 de juliol les Jornades Dones del Món, que pretenen ser el punt de trobada d’especialistes i professionals implicades en projectes i xarxes de treball i de vida, d’autodeterminació, salut física i mental, i educació i formació de les dones.

Dones del Món

Les jornades, que tindran lloc al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, se centraran en el contrast i l’estudi d’eines i metodologies d’investigació, i coneixements i avanços en Salut Física i Mental de les Dones. Seran, a més, el punt de partida de les reunions de treball, posta en comú i primera fase de formació i definició del grup de recerca i investigació de el moviment és vida.

Les participants són dones que viuen en realitats i condicions relacionals, familiars, geogràfiques, polítiques ben diverses però que comparteixen la inquietud de fer camí per a la Salut Física i Mental.

La Universitat Ramon Llull ha formulat la invitació a Khadija Hamdi, Ministra de Cultura, i a Fatma Mehdy, Presidenta de la Unió de Dones Saharauis i a Nana Labat Lachidt, Directora de l’Escola de Dones 27 de Febrer; com a convidades d’honor. Són dones d’especial interès, d’origen Saharaui, intel·lectuals, activistes i promotores de projectes en els camps de refugiats/es del sud de Tindouf, que treballen per al desenvolupament de l’educació de les dones i són investigadores inquietes del dia a dia en la seva salut física i mental.

Reserves i informació: Tel. 93 706 53 52 i elmovimentesvida@gmail.com

El moviment és vida

El moviment és vida dóna suport als programes directes d’intervenció en formacions de caràcter actiu, participatiu i dinàmic en salut, coneixement del cos, expressió social, física, corporal i mental de les dones. És, a més, actiu en la difusió, en el treball per al reconeixement, la visibilitat i la veu de la dona a partir del llenguatge comunicatiu des d’una perspectiva de gènere.

Cabaret Ovarios

ovarios-logo.jpg

Com a obertura de les jornades la sala Almazen acollirà dimecres 13 de juliol l’espectacle solidari: Cabaret Ovarios en què tots els guanys aniran a parar a l’associació per al desenvolupament dels seus projectes.

La Merche Ochoa, creadora i directora del cabaret, les artistes: La Mara del Alar (clowntautora quàntica), la Laia Molins (claqué i sand dance), l’Anna Llombart (Body percussion), la Madame Ramírez (equilibris) i la Nuria Valerio (pallassa) fan així la seva aportació per a la continuïtat de el moviment és vida.

Informació i reserves: Tel. 93 442 62 15 i aula@almazen.net

Dossier Dones del Món (inclou programa de les jornades complet, informació sobre l’espectacle solidari i noms propis) disponible a: http://promopress.com/donesdelmon.pdf