La nutrició i la salut seran temes destacats a FiraGran 2010

El proper dimecres obrirà les seves portes FiraGran, l’esdeveniment dedicat a la gent gran més important d’Europa. S’espera que més de 100.000 persones majors de 60 anys acudeixin al recinte de La Farga de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona ), on podran informar-se de nous serveis i productes que ajudaran a millorar la seva vida diària, a més de divertir-se en les diferents activitats que es proposen al llarg d’aquests 5 dies.

Cartell FiraGran 2010

La salut preventiva, la nutrició i l’esport són imprescindibles per a millorar la qualitat de vida de la gent gran, per això, diversos estands assessoraran i informaran als visitants sobre aquests temes. Danone oferirà diàriament xerrades sobre els beneficis dels productes que mantenen la densitat óssea. L’Associació de Diabetis de Catalunya informarà sobre la prevenció d’aquesta malaltia i donarà pautes d’alimentació per les persones que la pateixen, per una altra banda tots els visitants que ho desitgin podran realitzar-se proves de visió i audició a l’estand de GAES .

Com prevenir l’Alzheimer, noves tècniques d’ajut per a millorar la salut com La Resfo i la millora de l’autoestima a través de consells de maquillatge oferts per l’escola d’estètica Cazcarra són altres de les propostes en las que podran participar els visitants de FiraGran 2010.

FiraGran tindrà lloc del 5 al 9 de maig, des de les 10h a les 20h. L’entrada i les activitats són gratuïtes per tots els visitants.


Més informació disponible a: http://www.FiraGran.com

Estadístiques 2009:
• Gent Gran que va visitar la fira: 125.000
• Professionals que van visitar la fira: 1.800
• Expositors: 57
• Activitats: 423
• Gent gran que va organitzar activitats: 7.500

Més sobre de FiraGran:
L’organització prepara més de 450 activitats diferents que organitzen més de 150 associacions de gent gran procedents de més de 78 municipis de Catalunya, a més d’empreses i administracions que treballen per a oferir els seus serveis a aquest col.lectiu.

Va celebrà la seva primera edició al 1999 definint-se de bon començament com una fira activa i participativa la missió de la qual és ser un aparador per a qualsevol producte o servei que millori la qualitat de vida de la gent gran; un fòrum de participació; un espai d’assessorament i, també, un punt de trobada pels professionals en l’atenció a la gent gran.

El comitè organitzador de FiraGran està composat per 21 associacions a més de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, i de moltes altres entitats que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Comments are closed.