Superposición del sitio

19 Abril – Presentació de “La cerimònia de la llum”, el nou projecte de la Lídia Pujol

CONVOCATÒRIA MITJANS
La Cerimònia de la Llum - Lidia Pujol

PDF amb imatges en català i castellà a:
http://www.promopress.com/cerimoniallum/

QUÈ?
Presentació de “La cerimònia de la llum”, el nou projecte de la Lídia Pujol, amb un petit showcase a càrrec de la Lídia (veu), en Dani Espasa (piano), la Míriam Encinas (viola de gamba), i l’Aleix Tobías (percussió).

LA CERIMÒNIA DE LA LLUM…
… és un projecte concebut per ser representat en esglésies i espais simbòlics que, convertint-se en un diàleg intercultural, pretén ser un camí integrador a través de la música.
Ens trobem davant d’un projecte de llarg recorregut, eminentment vinculat al patrimoni oral i immaterial d’arreu de Catalunya i la Mediterrània.

La posada en escena i l’adaptació artística de “La Cerimònia de la Llum”
es realitzarà a partir de l’estudi previ de cada emplaçament, realitzat per dos historiadors àmpliament reconeguts, i segons els trets diferencials marcats per la història escrita, artística i popular.
L’estrena serà el dia 24 d’abril, a l’Església Parroquial de Sant Llorenç de Morunys però hi haurà un assaig general, amb públic, el dia anterior, divendres 23.

QUAN?
Dilluns 19 d’Abril, 18:30h

ON?
Palau Dalmases – Espai Barroc
C/ Montcada, 20
08003 Barcelona

QUI?
Lídia Pujol (Directora i Protagonista)
Jesús Manuel Montané (Productor de l’espectacle) Dani Espasa (Director Musical) Josep Pintó (Promotor cultural, El Monegal) Francesc Regàs (Assesor de Patrimoni local) David Ruano (Fotògraf)

# # #

Més informació i imatges: http://promopress.com/cerimoniallum